Hjem – Om os

Om os

Om Withen Tømrer og Snedker ApS

Med mere end 30 års erfaring i snedker- og tømrerbranchen har vi prøvet det meste, men er klar på endnu en udfordring

Lars Withen er manden bag navnet Withen Tømrer og Snedker. Han er uddannet Maskinsnedker og har været selvstændig i 15 år, hvor han har udført tømreropgaver med snedkerhænder. Før han valgte at starte sin egen virksomhed, har han i mange år arbejdet med tømrerarbejde uden for landets grænser. Det har givet god læring, som han har med sig i et daglige arbejde i dag. Med på holdet har Lars to svende, en lærling og en række kompetente samarbejdspartnere, han trækker på, når behovet er for det.

De mange år har lært os alle en række vigtige prioriteringer om arbejdet med dig som kunde. Derfor prioriterer vi tryghed gennem hele forløbet. Tryghed for, at den endelige pris ikke overstiger tilbuddet. Tryghed for, at tømreropgaven bliver leveret i høj kvalitet. Og tryghed for, at vi arbejder og leverer til de aftalte tidspunkter.

Kontakt Withen Tømrer og Snedker, hvis du ønsker tryghed igennem hele forløbet med din tømreropgave i Østjylland.

30+

Års
Erfaring

30+ Års erfaring

Vi har prøvet det meste, mange gange, og vi er altid klar på en udfordring. Vi kommer til det aftalte tidspunkt og leverer selvfølgelig til tiden.

Fastlagt tilbud

Løber prisen over det aftalte tilbud, er den på vores regning. Du får derfor tryghed for et forudsigeligt forløb.

Punktlighed

Vi kommer til det aftalte tidspunkt og leverer selvfølgelig til tiden.

Nye vinduer i Hammel

Kontakt os

Drømmer du om nye vinduer, flere kvadratmeter eller nyt tag?

​Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler